Jongvolwassenen van C3 Church

C3 Young Adults zijn de studenten, starters, Young Professionals en andere 18-plussers van C3 Church Amsterdam. Wij geloven dat een kerk niet zo maar gebouw is. De kerk is geen organisatie en het is zoveel meer dan een dienst op zondagochtend.

 

De kerk bestaat uit mensen die dromen, verlangens en kwaliteiten hebben. De kerk bestaat uit verschillende mensen die samen een gemeenschap vormen. De kerk is het lichaam van Christus. Jezus is het middelpunt van onze gemeenschap; een gemeenschap waar iedereen welkom is.

 

In Amsterdam (en omstreken) komen doordeweeks verschillende C3YA-connectgroepen bij elkaar om samen te eten, God beter te leren kennen en simpelweg een goede tijd met elkaar te hebben. Daarnaast vinden er ook C3YA Gatherings plaats. Een Gathering is een combinatie van aanbidding, Bijbelstudie en socializen. We komen ook regelmatig samen voor dinner parties, socials of gewoon een lekker borreltje op vrijdagavond.

Connectgroepen

Connectgroepen zijn het hart van de kerk. De plek waar vriendschappen worden opgebouwd, bijbelstudies worden gedaan en samen wordt gebeden. In C3 Church zijn er verschillende jongvolwassenen connectgroepen die op verschillende avonden plaats vinden.

C3YA

Gathering

Op de tweede woensdag van de maand is The Gathering. We komen op verschillende locaties in Amsterdam samen om elkaar en God te ontmoeten. Er is aanbidding en gebed en we delen het Woord. Neem vooral je medestudenten, collega’s en vrienden mee. Houd Instagram en Facebook in de gaten als jij wilt weten waar de volgende Gathering plaats vindt.