Kom je ook mee naar Moldavië deze zomer?

Kom je ook mee naar Moldavië deze zomer?

Waar gaan we naartoe, en wanneer?

Moldavië is een land dat ligt tussen Roemenië en Oekraïne. Er wonen 4 miljoen inwoners, maar het land is snel slinkende. Elk jaar “verdwijnen” 20.000 (voornamelijk wees-) meisjes in de handen van sex traffickers. New Hope Moldova redt veel van deze kinderen uit de klauwen van mensenhandelaars.

We gaan met een team van vrijwilligers vanuit C3 Amsterdam, Arnhem en Almere naar een kamp in het noorden van het land, waar 100 weesjongeren (tussen de 12 en 18) zullen komen.

 

Wat gaan we doen?

We gaan een Awareness Campagne runnen op het gebied van Human Trafficking. Een Awareness Campagne gebeurt door middel van onderwijs en getuigenissen (van o.a. meisjes die getrafficked zijn). Daarnaast kun je denken aan de volgende dingen:

– Medische hulp (hulp bij oogaandoeningen & huidaandoeningen, onderwijs over gebruik van vitamines & gezond eten)
– Vaardigheden workshops. Het ontwikkelen van vaardigheden zodat meisjes (en jongens) een alternatief hebben. Zet jouw passie voor je hobby of werk om in een dag of week workshop

 

Wanneer gaan we?

De trip zal zijn van vrijdag 14 juli tot en met maandag 24 juli 2017 of van vrijdag 22 juli tot en met 31 juli 2017 en zal ongeveer € 750 per persoon kosten. Bij het kamp van 2014 hebben we tientallen mensen wonderbaarlijk gezegend zien worden. Mensen kregen spontaan sponsors uit de familie, van Collega’s, bedrijfsleiders en vrienden. Het moet mogelijk zijn om van de € 750 minstens de helft bij elkaar te krijgen aan sponsorgeld. Sommige mensen zullen misschien het hele bedrag bij elkaar kunnen krijgen!

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen, stuur dan een mail naar: info@c3amsterdam.nl

Categorie
Evenementen