Ps. Gordon Moore

Ps. Gordon Moore

 

 

Wat een voorrecht om Ps. Gordon en Jo Moore in ons midden te hebben. Ps. Gordon en Jo Moore hebben onlangs hun kerk in C3 Bridgeman Downs overgedragen aan hun associate pastors, dit nadat ze 35 jaar voorgangers zijn geweest van deze kerk. Zij zullen op 2 juli bij ons gaan spreken. Ps. Gordon Moore zal spreken in Amsterdam waarbij er een livestream zal zijn naar onze kerkdienst in Almere.

 

Ps. Gordon Moore is niet alleen voorganger geweest van C3 Bridgeman Downs, met nu meer dan 2000 mensen, maar is ook nationaal overziener geweest van C3 Australië, met meer dan 100 kerken, en hij is onderdeel geweest van het internationale bestuur van C3. De vrucht van Ps. Gordon Moore’s leven is dat vele mensen zijn geraakt door het woord van God, levens veranderd zijn, en dat vele kerken zijn gebouwd en die werkelijk het Koninkrijk van God hebben doen laten toenemen.

 

Het is echt een eer om Ps. Gordon en Jo Moore in ons midden te hebben. Bereid je hart voor en maak je klaar voor een nieuw seizoen in je leven dat God gaat vrijzetten door het woord van Ps. Gordon Moore.

 

Locatie

Paasheuvelweg 24

Tijd

10:30 uur

Datum

July 02, 2017

Categorie
Evenementen